Casă în zona metropolitană a Piteștiului, cu aer condiționat și încălzire în pardoseală!

de | 04.04.2022 19:30 | Lifestyle, Județean, Pitești

Dacă visul tău este să locuiești la casă, să mai ai și curte, să ai suficient spațiu pentru tine și familie, dar să fi și în zona metropolitană, cu acces facil la școli și magazine, atunci cartierul care tocmai se ridică în orașul Ștefănești, zona Valea Mare Podgoria, pe str. Jupânița Ancuța s-ar putea să fie alegerea optimă. Este format doar din trei case, ceea ce asigură un maxim de intimitate și siguranță.

3 camere, 3 băi, salon cu bucătărie open space

casa stefanesti

Cu o arhitectură contemporană, ce îmbină elemente clasice cu cele moderne, casa concepută de dezvoltatorul imobiliar are parter și etaj, cei 120 mp utili fiind foarte bine structuraț, cu 3 dormitoare. Pentru activitățile de zi cu zi ale familiei, spațiul comun este gândit ca un salon cu bucătărie open space. Camerele sunt deservite de două băi comune, iar dormitorul matrimonial are propria sa baie. La etaj sunt două balcoane, închise cu sticlă securizată fumurie, protejate cu pergolă acoperită cu fibră de sticlă incoloră.

Materiale și echipamente ce asigură confort, calitate și siguranță

casa stefanesti

Materialele utilizate pentru construcția casei, pentru finisaje și decor sunt atent selectate, fiind alese atât pe criterii ce țin de calitate, cât și de eficiență. Casa are tâmplărie marca Gealan, un etalon pe piața de profil din România.

Profilele Gealan au cinci camere, în culoarea gri antracit, și au geamuri tripan. Sistemul de tâmplărie asigură o economisire optimă de energie, oferă izolare fonică, dar și protecție împotriva efracției. Tot pentru efieciență energetică, pentru izolarea caselor din cartierul dezvoltat pe str. Jupânița Ancuța din Ștefănești, a fost utilizat termosistem EPS 80 de 10 cm.

casa stefanesti

În plus, ca și dotări de top trebuie menționat că locuința are încălzire în pardoseală și aer condiționat. Locuința este predată viitorilor proprietari, cu toate finisajele, gresie, faianță, parchet și echipamente sanitare complete. Ca și dovadă a bunelor practici și a respectării la liniuță a proiectelor, cartea tehnică va conține fotografii de la fiecare etapă de construcție.

Fiecare proprietate are 400 mp, din care 146 mp construiți și 120 mp utili ai locuinței. Este racordată la toate utilitățile și este deservită de un drum asfaltat, cu lățimea de 5 m.

Pentru informații complete, puteți apela: 0741067067

Ștefănești, Valea Mare Podgoria, str. Jupânița Ancuța, nr. 75

Preț: 145.000 euro


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: cartier Ștefănești