Câștigătoarea emisiunii „Românii au talent” – spectacol la Mioveni, pe 17 aprilie!

de | 06.04.2022 18:00 | Știri, Cultură, Mioveni

  • Fă-le o surpriză celor dragi și invită-i la teatru!
  • În data de 17 aprilie, ora 18.00, pe scena Centrului Cultural Mioveni, Trupa de Teatru Ludicus va juca piesa „HAI HUI PRINTRE STELE”.
  • Biletele pot fi achiziționate de la sediul instituției sau online de pe site-ul mystage.ro

Despre spectacol

Spectacolul „Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor, se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și visuri sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean – câștigătoarea emisiunii „Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021. Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie, cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală.

Centrul Cultural Mioveni - Câștigătoarea emisiunii „Românii au talent” - spectacol la Mioveni, pe 17 aprilie!

Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor. Coregrafia semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani, dar și întregii familii.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni

Ultimele articole