anchetaonline.ro

Cătălin Drulă îi cere premierului să oprească renovarea de 7 milioane de euro a unei vile RA-APPS

de | 27.02.2024 18:15 | Național, Politic

Președintele USR, Cătălin Drulă, îi cere premierului PSD Marcel Ciolacu să oprească renovarea ”faraonică” de 7 milioane de euro a unei vile RA-APPS pentru președintele Klaus Iohannis, potrivit comunicatului de presă primit.

Astfel, potrivit sursei citate, Cătălin Drulă amintește că premierul PSD a alocat un buget similar de 7 milioane de euro și pentru toate excursiile exotice ale președintelui prin Africa.

”Când au devenit Iohannis și Ciolacu cei mai buni prieteni și ce-i leagă așa de strâns? După ce i-a dat 7 milioane de euro să se plimbe la finalul anului trecut prin Africa, Ciolacu îi mai dă alte 7 milioane să-și renoveze casa. Banii vin de la fiecare român, din taxele pe care același Guvern PSD-PNL le-a crescut. Marcel Ciolacu, cu ce te are la mână Klaus Iohannis de refuzi să oprești finanțarea de 7 milioane de euro în vila pregătită pentru el? RA-APPS se află în subordinea ta directă, poți opri renovarea faraonică imediat”, precizează Cătălin Drulă, potrivit sursei citate.

Totodată, președintele USR ”contestă declarațiile premierului PSD-PNL care spune că nu știe pentru cine se pregătește vila în care se investesc 7 milioane de euro din banii cetățenilor. RA-APPS se află în subordinea directă a premierului”.

Foto descriptiv. Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dreapta Unită îi cere lui Iohannis să convoace referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR