Cătălin Gherzan: Sigur voi candida pentru președinția AUR Argeș sau Pitești!

de | 11.04.2022 13:42 | Județean, Politic

Conflicte mocnite în AUR Argeș!

Bogdan Velcescu: „Cătălin Gherzan sper să reușească într-un final să se dea pe brazdă, dar mi-e teamă că vechile metehne mor greu”

►Cătălin Gherzan: „Sigur voi candida pentru președinția AUR Argeș sau Pitești!”

După rezultatul obținut la alegerile din 2020, AUR a devenit un vehicul electoral pentru mulți dintre cei care vor să acceadă în funcții publice. Dacă înainte de această dată era liniște mare, pentru că nici mizele nu erau așa vizibile, de data aceasta conflictele mocnesc în mai toate filialele. La Argeș, spre exemplu, deși erau cunoscute tensiunile între unii membri, acestea au răbufnit, recent, și în presă.

Bogdan Velcescu

Bogdan Velcescu: „Cătălin Gherzan nu știu dacă reușește să înțeleagă modul nostru de a face politică!ˮ

Bogdan Velcescu este, până la alegerile statutare, președintele informal al filialei AUR Argeș și, recent, a fost ales membru în Consiliul național de conducere. Rugat să comenteze, la „Argeș Plusˮ, care este relația sa cu omul de afaceri Cătălin Gherzan, membru în AUR, Velcescu a declarat:

Cătălin Gherzan este membru, chiar unul cotizant, doar că nu știu dacă reușește să înțeleagă modul nostru de a face politică. Sper să reușească într-un final să se dea pe brazdă, dar mi-e teamă că vechile metehne mor greu. Rămâne de văzut, depinde doar de dumnealui. Din punctul meu de vedere, faptul că iubește mai mult partea de analiză politică decât a face politică nu cred că îl avantajează. Repet, dumnealui e un simplu membru la Organizația Pitești.”, a declarat Bogdan Velcescu.

De altfel, Cătălin Gherzan nici nu a făcut parte din cei 17 delegați care au fost prezenți la Congresul AUR de alegere a președintelui.

Ai vechime în partid, ai participat la acțiuni, ți-ai plătit cotizația, ai întâietate. Fiecare delegat argeșean a îndeplinit un anumit punctaj, primii 17 clasați am mers la congres.”, a mai spus Bogdan Velcescu.

Cătălin Gherzan: „Din punctul meu de vedere, eram îndreptățit să particip la congres!

L-am întrebat pe omul de afaceri Cătălin Gherzan care sunt… metehnele de care nu reușește să mai scape și în ce fel nu a reușit să se integreze în modul de a face politică a celor din AUR.

 Da, așa este, sunt un simplu membru AUR, nu am nicio funcție. Mă implic destul de mult, împreună cu foarte mulți colegi, în activitățile partidului, chiar mai mult decât mulți alți membri vechi. Implicarea de la centru, în Comisia Juridică, o fac împreună cu o echipă profesionistă și bine organizată. Am mers la toate activitățile partidului legate de Ziua Unirii, am mers la Alba Iulia, la Iași, la București, am participat la vizita președintelui George Simion. În afara datei la care m-am înscris în AUR, m-am mai văzut o singură dată cu Bogdan Velcescu, la o ședință, în rest nu m-am întâlnit absolut deloc. I-am spus de la început că intenționez să ridic partidul și asta nu o pot face decât cu o echipă bine închegată și ordonată din punct de vedere politic.”, ne-a declarat Cătălin Gherzan.

Legat de participarea la Congresul AUR, mai bine zis de lipsa sa de la acest congres, Gherzan a declarat:

Nu m-am numărat printre cei 17 delegați, așa au considerat cei de la nivel local. Din punctul meu de vedere, eram îndreptățit să particip la congres.”

Recent, în AUR s-a înscris și Simona Brătulescu, fostă colegă în ALDE cu Cătălin Gherzan. L-am întrebat pe omul de afaceri dacă nu se gândește să urmeze exemplu doamnei Brătulescu și să se înscrie într-o organizație AUR la București, ca să mai dezamorseze din tensiunile de aici, de la Argeș, unde concurența este acerbă.

În niciun caz nu îmi voi schimba localitatea, aici este locul unde pot face multe lucruri bune, unde mă bucur de o notorietate și unde pot face lucruri bune și importante pentru partid și comunitatea locală care mă interesează cel mai mult.”, ne-a răspuns Cătălin Gherzan.

Mai mult, omul de afaceri a anunțat de pe acum: „Sigur voi candida pentru președinția AUR Argeș sau AUR Pitești!”


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR Argeș | Cătălin Gherzan | PNL | PSD

Ultimele articole