După doi ani de stat pe bară, Simona Brătulescu cântă acum la masa AUR!

de | 05.04.2022 12:55 | Știri, Pitești, Politic

  • Acum două săptămâni, înainte de congresul AUR, Simona Brătulescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș din partea ALDE și fost consilier cu rang de secretar de stat în cadrul Cancelariei fostului premier Ludovic Orban, era în dubii: să se înscrie sau nu în formațiunea condusă de George Simion.

Rămasă de doi ani pe bară din punct de vedere politic, dar bine ancorată profesional într-o societate din subordinea Ministerului Energiei, Simona Brătulescu nu avea multe opțiuni. Te-ai fi așteptat să se ducă în noul partid al binefăcătorului ei, Ludovic Orban, cel care a angajat-o în Cancelaria sa pe vremea în care era premier, deși și-a pus mulți liberali în cap.

Simona Brătulescu însă nu mai vrea să experimenteze partide care pleacă de la zero, fără un potențial cert. La PNL, după episodul în care Florin Cîțu a dat-o afară din funcția de consilier guvernamental, fără preaviz, iar nu avea ce căuta. La PSD… știe că trebuie să aștepte ca să prindă, la un moment dat, un loc, iar concurența, mai ales cea feminină, este foarte acerbă.

Singurul partid care acum pare a fi un fel de Arcă a lui Noe care să ducă în Parlament sau funcții călduțe politicieni rămași pe dinafară este AUR, o formațiune pestriță, populată de intelectuali de carton, extremiști, naivi și oportuniști.

Simona Brătulescu s-a înscris în organizația AUR Sector 6

Pentru că nu-și dorea să mai revină în politica argeșeană, unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea și mai toți au fost… mai peste tot (dacă nu cu carnetul de partid, măcar cu fapta și cu gândul), Simona Brătulescu s-a înscris în Organizația AUR a sectorului 6, avându-l drept protector pe Claudiu Târziu. Pe George Simion l-a cunoscut abia la congres, unde a participat ca invitat, fără drept de vot.

Este drept, nu prea se omoară după imaginea destul de retrogradă și anti-occidentală a partidului și nici după atitudinea de băiat de galerie a lui Simion, dar, în politică, scopul scuză… doctrinele.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În caz de război, politicienii argeșeni și-au luat scutire!

În caz de război, politicienii argeșeni și-au luat scutire! (Pamflet)


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Claudiu Târziu | Florin Cîțu | George Simion | Simona Brătulescu

Ultimele articole