anchetaonline.ro

Extremiștii AUR și-au adus „convoiul libertății” și în Argeș

de | 09.03.2022 16:47 | Politic

  • Mitingul AUR de la București, un fel de șaorma cu de toate!

„Veniţi să dăm cu ei de pământ!” este sloganul protestului organizat de extremiştii AUR, la București. A fost un protest pentru toate genurile, vârstele și gusturile: anti-președinte, anti-facturi majorate la energie, anti-Guvernul Ciucă, anti-certificat verde, anti-prețurile practicate la cantina Parlamentului, anti… stres și, în general, anti-orice. Pentru a asezona protestul și cu realitățile momentului, AUR s-a gândit să vină și cu mesaje unioniste, sprijinindu-l, astfel, pe „pretinul Vladimir Putin, în ostilizarea populației în privința Ucrainei. Simion și adepții săi consideră că acum este momentul oportun să scindeze și mai mult societatea și să genereze instabilitate politică.

Marșul său spre București sau „convoiul libertății”, cum l-a numit, a trecut și prin Argeș, bifând orașe precum Piteștiul, Curtea de Argeș și Câmpulungul. Branduiți până în dinți, cu steaguri și sloganuri de stadion gen… „La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua, Mutulică și ai lui și-au găsit beleaua”, Simion și auriștii argeșeni au luat la pas piețele, centrele orașelor, intrând inclusiv în mânăstirea Curtea de Argeș, ca buni creștini ce se pretind a fi.

La Câmpulung, Simion a făcut și propagandă electorală în favoarea Ancăi Coșa, arhitect care a candidat la primărie și care se află în conflict direct cu Elena Lasconi. Tot în Câmpulung, membrii AUR au fost făcuți criminali, un localnic reproșându-le că, îndemnându-i pe români la nevaccinare, au mulți morți pe conștiință.

Citește articolele pe același subiecte: AUR Argeș | Elena Lasconi | George Simion | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: