CDM Comastrad şi G&M Road Building asfaltează trei importante străzi din Curtea de Argeş

de | 08.02.2024 15:29 | Din ediția tipărită, Curtea de Argeș, Economic

Săptămâna trecută, în prima zi a lunii februarie, comisia de evaluare din cadrul Primăriei Curtea de Argeş a pus punct procedurii de atribuire a contractului pentru o nouă investiţie importantă în infrastructura rutieră a municipiului. Astfel, a fost atribuit contractul de execuţie a lucrărilor de reabilitare a străzilor Albești, Cuza Vodă şi Râmnicu Vâlcea unui consorţiu format din două puternice firme de pe piaţa construcţiilor din Argeş.

CDM Comastrad (fosta Comesad Drumuri) şi G&M Road Building Engineering şi-au dat mâna pentru a realiza împreună proiectul de modernizare a celor trei străzi, fiind de altfel singurii ofertanţi în cadrul acestei licitaţii.

Proiectul beneficiază de finanţare prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, în conturile celor două firme patronate de Marin şi Alexandru Meculescu, Daniel Grigorescu (CDM Comastrad) şi George Cusă şi Magda Alexandru (G&M Road Building Engineering) urmând să intre 8.056.400,15 lei (fără TVA). Cele două firme au la dispoziţie patru luni pentru a reabilita cei 6,4 km de străzi cât însumează cele trei artere ale oraşului vizate de acest proiect.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

G&M Road Building Engineering modernizează 11 km de drumuri din Şuici pentru 3 milioane de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole