Încă din școală. Totul despre alimentația echilibrată și sănătoasă!

de | 08.02.2024 14:49 | Mioveni, Lifestyle

Administrația locală din Mioveni investește în generația tânără și în colaborare cu unitățile de învățământ dezvoltă o serie de activități în beneficiul elevilor. Iar în acest sens aproximativ 100 de elevi din ciclul primar au învațat cum să aibă un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Educația pentru sănătate este esențială pentru asigurarea stării de bine și a dezvoltării fiecăruia dintre noi, iar școala poate oferi mediul propice pentru a pune bazele deprinderii unor comportamente sănătoase. Joi, la Școala Gimnazială ”George Topârceanu” Mioveni, prin programul ”Alimentația sănătoasă înseamnă sănătate!”, inițiativă implementată de administrația locală, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, s-a desfășurat o activitate interesantă pentrui elevi. Acțiune a fost susținută de către specialistul în nutriție, Alentina Florea și va continua și la celelalte școli, în perioada următoare.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. Modernizarea curriculei pentru creșterea duratei stagiilor de practică în ferme private

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole