Cinci studenți în practică la ISU Argeș

de | 10.07.2023 13:20 | Știri, Județean, Lifestyle

Cinci studenți ai Facultății de Pompieri de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” îşi vor desfășura, începând de astăzi, stagiul de practică, timp de patru săptămâni, în cadrul Detașamentelor de Pompieri Bradu, Curtea de Argeș și Secției Costești.
Studenții au fost întâmpinați de inspectorul șef, care le-a prezentat câteva repere importante din domeniul situațiilor de urgență și le-a urat succes în formarea deprinderilor necesare în această armă a pompierilor.
Viitorii pompieri, îndrumați de către tutorii lor profesionali, își vor aprofunda, în perioada 10.07–04.08.2023,  noţiunile teoretice cu privire la gestionarea unor situații de urgență și vor participa la acțiuni de intervenție alături de pompierii militari.
Le dorim, și noi, bun venit și mult succes în viitoarea lor carieră!”, au transmis reprezentanții ISU Argeș
Foto: Facebook ISU Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș