Cine este antrenorul de fitness care a drogat mai mulți invitați la o petrecere

de | 23.01.2023 18:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Cine este antrenorul de fitness care a drogat mai mulți invitați la o petrecere

Bărbatul care a drogat mai mulți invitați la o petrecere privată, organizată la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, a fost plasat în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru trafic de droguri.

Este vorba despre Dumitru Cojocari, antrenor de fitness, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul este originar din Chișinău, Republica Moldova, însă de câțiva ani s-a stabilit în România.

Dumitru Cojocari este instructor de fitness la o sală de sport din Râmnicu Vâlcea și potrivit informațiilor postate pe paginile lui de socializare, acesta susține că este adeptul unei vieți sănătoase, oferind sfaturi în acest sens celor care îl urmăresc.

El a finalizat Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj – Napoca, iar de câțiva ani s-a stabilit în Râmnicu Vâlcea.

Au fost găsite resturi de cannabis în locuința bărbatului

Dumitru Cojocari este acuzat că a drogat 15 invitați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, la o petrecere privată, oferindu-le o prăjitură în care ar fi pus 15 grame de cannabis.

Anchetatorii au analizat imaginile surprinse de camerele video ale hotelului în care a fost organizată petrecerea, obținându-se astfel dovezi incriminatoare. Duminică, polițiștii au organizat o perchetiție domiciliară, găsind acasă la antrenor resturi de cannabis și un grinder.

DIICOT a început o anchetă penală pentru trafic de droguri.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De la bal la spital! Prăjituri cu marijuana într-un restaurant! 16 persoane au sunat la 112

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: