anchetaonline.ro

(VIDEO) Căutări disperate pentru găsirea lui Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș

de | 23.01.2023 17:27 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Căutări disperate pentru găsirea lui Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș

Este a patra zi de când Iulian Rădulescu, în vârsta de 47 de ani, este căutat după ce a fost luat de viitură, în municipiul Curtea de Argeș.

Căutările continuă, fiind făcute eforturi intense de către salvatori pentru a găsi trupul bărbatului.

Pompierii l-au căutat fără încetare, de vineri, 20 ianuarie, de când a fost făcută sesizarea privind dispariția acestuia în pârâul Valea Iașului, până duminică noaptea. În această dimineață, au fost reluate căutările. Însă, în zadar, deoarece până la această oră Iulian nu a fost găsit.

cautari iulian radulescu 2 - (VIDEO) Căutări disperate pentru găsirea lui Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș

Foto ISU Argeș

Toți cei care îl cunosc speră la o minune, să fie găsit în viață, deși acest lucru este puțin probabil.

Pompierii l-au căutat astăzi, atât din apropierea malurilor, cât și pe apă, cu două bărci.

cautari iulian radulescu 1 - (VIDEO) Căutări disperate pentru găsirea lui Iulian, bărbatul luat de viitură la Curtea de Argeș

Foto ISU Argeș

Căutările persoanei dispărute în pârâul Valea Iașului au continuat și astăzi, atât din apropierea malurilor cât și pe apă cu două bărci.
Pe timp de noapte căutările au încetat și au fost reluate din această dimineață.
Până în acest moment trupul bărbatului nu a fost găsit.
Când se va lăsa seară forțele se vor retrage în bază și mâine vor reveni”, a transmis ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș).

Foarte mulți locuitori din zona Curtea de Argeș acuză administrația publică cu privire la această situație, susținând că în locul cu pricina trebuia să fie construit un pod care să permită traversarea în siguranță a pârâului, ci nu un podeț improvizat.

Mai mult, potrivit surselor Ziarulprofit.ro, se pare că Iulian Rădulescu, bărbatul care a fost luat de viitură, a solicitat de-a lungul timpului, în cadrul ședințelor de Consiliu Local, ca în zona aceea să fie construit un pod.

Foto ISU Argeș/ Ziarul Profit

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Femeia care l-a văzut ultima dată pe bărbatul luat de ape: „Îmi pare rău că n-am putut să-l salvez”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: