Cine reorganizează ministerele. Reforma administrativă – în luna octombrie

de | 02.09.2023 17:41 | Național, Administrație

Reforma administrativă pare să intre în linie dreaptă. Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, potrivit Agerpres, că fiecare ministru va veni în şedinţa de guvern cu o propunere de reorganizare a ministerelor. În acest context, premierul apreciază că reforma administrativă ”se va întâmpla din luna octombrie”.

”Domnul ministrul Florin Barbu ne-a făcut o prezentare cum are dânsul viziunea în ceea ce priveşte reorganizarea Ministerului Agriculturii. Cu alte cuvinte, după ce o să trecem prin asumare cadrul legal general de reorganizare a administraţiilor locale şi centrale, fiecare ministru va veni în şedinţele de guvern cu o propunere de ordonanţă de reorganizare a ministerelor. Numai aşa putem duce o reformă până la capăt şi acest lucru se va întâmpla din luna octombrie. Nu va exista nicio amânare, şi il felicit pe colegul meu Florin Barbu că deja a venit în faţa colegilor, chiar fără să anunţe, să prezinte viziunea pe care o are. Îi invit şi pe ceilalţi colegi să intrăm în această zonă de reformă administrativă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: gov.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce spune premierul Marcel Ciolacu. Primarul din Crevedia, exclus din PSD

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Crevedia | Florin Barbu | Marcel Ciolacu

Ultimele articole