Ce spune premierul Marcel Ciolacu. Primarul din Crevedia, exclus din PSD

de | 02.09.2023 16:51 | Național, Politic

După exploziile de la Crevedia, președintele PSD Marcel Ciolacu a cerut vot pentru excluderea primarului şi suspendarea sa din partid, anunță romaniatv.net. Decizia aceasta a fost luată astăzi de Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit la Palatul Parlamentului.

Totodată, potrivit sursei citate, s-a votat în unanimitate pentru excluderea din partid a primarului din Crevedia, Florin Petre. De asemenea, în aceeaşi şedinţă a PSD, primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat din PSD, tot la cererea lui Marcel Ciolacu.

”N-am văzut niciun preşedinte care ar mai dori să susţină candidatura lor”

Fiind întrebat dacă PSD mai susţine candidaturile viitoare a primarilor din Crevedia şi Caraca, președintele partidului Marcel Ciolacu, a declarat, potrivit Agerpres:  „Ce pot să vă spun cu certitudine – că am vorbit cu ambii preşedinţi unde au activat până acum din interiorul Partidului Social Democrat, atât la Dâmboviţa cât şi la Olt. N-am văzut niciun preşedinte care ar mai dori să susţină candidatura lor”.

Foto descriptiv. Sursă foto antena3.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Raed Arafat despre cauza exploziei de la Crevedia: „Probabil că a fost o ţigară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcel Ciolacu