anchetaonline.ro

Ciuperci uriașe descoperite la 70 de km de Pitești

de | 05.10.2022 10:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Lifestyle, Național

Întâmplare neobișnuită la aproximativ 70 de kilometri de Pitești! În grădina unui român au fost găsite ciuperci uriașe, de peste 3 kilograme.

Este vorba despre un jandarm care locuiește în localitatea Tătărani, din județul Dâmbovița, care, în urmă cu câteva zile, spre surprinderea lui, a găsit ciupercile imense.

Le-am descoperit de vreo două săptămâni în satul Priboiu, din comuna Tătărani, acolo unde am o grădină. Am fost uimit când le-am văzut, nu mi-am dat seama prima dată ce sunt. Nu mai creșteau pe acolo ciuperci. Bășina porcului se numește soiul acesta de ciuperci, așa e cunoscută de noi, pentru că se înnegresc și emană un miros urât, îmbâcsit”, a spus Eugen Mihai Panait, proprietarul grădinii.

Bărbatul spune că le-a cântărit, iar fiecare ciupercă avea mai mult de 3 kilograme. Însă, omul nu știa dacă sunt comestibile ori nu, iar prin urmare, le-a aruncat.

Nu știu dacă sunt comestibile sau nu, dar nu am riscat. Doar le-am găsit, le-am fotografiat și le-am aruncat. E prima dată când am văzut prin zonă, e ceva neobișnuit”, a adăugat acesta.

Foto Adevărul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) NEWS! Dani Mocanu i-a oferit victimei 600 de mii de euro pentru a-și retrage acuzațiile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești