anchetaonline.ro

(Video) Președintele Forța Dreptei Argeș, cere demiterea secretarului de stat Ion Popa

de | 05.10.2022 11:15 | Știri, Județean, Politic

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, cere demisia liberalului argeșean Ion Popa din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Emanuel Soare consideră că Ion Popa nu are competențele și pregătirea necesare pentru a ocupa o astfel de funcție. Aceste aspecte au fost evidente în cadrul unei întâlniri organizată de Comisia de Transporturi a PNL cu transportatorii din Argeș,  eveniment care a avut loc marți la Pitești.

Miuțescu Forța Dreptei an

Ion Popa, numit politic în funcție, nu a știut să răspundă întrebărilor unui argeșean care lucrează în domeniul transportului naval, ba chiar a afișat o atitudine sfidătoare și disprețuitoare la adresa interlocutorului său

 

 

Acest secretar de stat de la Transporturi, cocoțat pe o funcție publică, tratează cu dispreț întrebările celor care lucrează în domeniu. Va împiedica dezvoltarea proiectelor de infrastructură în județul Argeș, pentru care noi ne-am luptat atât de mult. Forța Dreptei cere demisia acestui secretar de stat și înlocuirea sa cu o persoană competentă”, a declarat Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei | PNL