Clădirea Ministerului Educației este luminată în portocaliu

de | 25.11.2023 20:33 | Național, Lifestyle

De Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, în semn de solidaritate, clădirea Ministerului Educației este luminată în portocaliu.

”Siguranța și egalitatea femeilor din România trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Să nu obosim să vorbim despre vulnerabilitatea femeilor în societatea românească! Să educăm generația tânără, astfel încât să înțeleagă că violența împotriva femeilor este nu doar o încălcare a drepturilor fundamentale, ci și un impediment pentru asigurarea egalității de gen.

Ca ministru al Educației, voi face totul pentru a mă asigura de faptul că în cât mai multe clase din România copiii cunosc riscurile inegalităților și ale violenței și că le este cultivată dorința de a contribui la combaterea manifestărilor violente, indiferent de forma lor.”, a transmis pe pagina de Facebook, ministrul Educației, Ligia Deca.

Sursă foto: Facebook Ministerul Educației.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectul de conservare din munții Făgăraș a câștigat prestigiosul premiu BAMBI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei