anchetaonline.ro

CNI a lansat în aceeaşi zi trei licitaţii pe Argeş

de | 15.02.2022 00:37 | Economic

CNI a lansat în aceeaşi zi trei licitaţii pe Argeş

Creşă nouă în Găvana, complex sportiv în Parcul Ştrand şi sală de sport la Rociu.

 

Compania Naţională de Investiţii, entitatea prin intermediul căreia guvernul implementează şi finanţează proiecte de dezvoltare locală, a lansat săptămâna trecută nu mai puţin de trei noi licitaţii ce au ca obiect investiţii ce urmează a fi realizate în localităţi din Argeş.

Încă o creşă în Piteşti

cresa mica - CNI a lansat în aceeaşi zi trei licitaţii pe ArgeşDupă ce în urmă cu câteva săptămâni a dat startul licitaţiei pentru cea mai modernă creşă din Piteşti, ce va fi construită în curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean, zilele trecute CNI a urcat pe SICAP şi procedura de atribuire pentru cea de-a doua creşă din capitala Argeşului, care urmează să se ridice în cartierul Găvana, în zona complexului Albina, în cadrul Subprogramului „Unităţi şi instituţii de învăţământ de stat”. Pentru ca acest proiect să poată fi realizat, municipalitatea a fost nevoită să alipească 14 loturi de teren, suprafaţa destinată în final investiţiei fiind de 5400 mp. Dacă unitatea de pe Eroilor va fi de dimensiuni medii şi va putea găzdui 70 de prichindei, creşa din Găvana va fi una mai mică, cu doar 40 de locuri, împărţite în 4 grupe de copii. Valoarea estimată a contractului este de 8.410.302,88 lei (fără TVA), ultima zi pentru depunerea ofertelor fiind 7 martie.

Complex sportiv în Ştrand

complex sportiv strand - CNI a lansat în aceeaşi zi trei licitaţii pe Argeş4.635.728,08 lei este suma maximă pe care CNI este dispusă să o ofere constructorului care va câştiga licitaţia pentru obiectivul „Construire Complex Sportiv, str. Costache Negri, Parc Ştrand, municipiul Piteşti, judeţul Argeş”. Aici, în incinta Parcului Ştrand, în imediata apropiere a malului amenajat al râului Argeş, se doreşte construirea unui complex sportiv pe un singur nivel, în suprafaţă de 60 mp, care va avea mai multe zone destinate practicării sporturilor: Zona Cardio, Group class, Indoor cycling, Free weight zone, dar şi o recepţie, vestiare, grupuri sanitare şi camere tehnice. Complexul va beneficia de un  teren de fotbal cu tribune şi o sală de recuperare sportivă. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 6 mai 2022.

Sală de sport la Rociu

sala sport - CNI a lansat în aceeaşi zi trei licitaţii pe ArgeşUltima, dar nu cea din urmă investiţie, vizează construirea unei săli de sport în comuna Rociu, semn că fostul primar al acestei comune, deputatul Aurel Bălăşoiu, nu a stat cu mâinile în sân pe la Capitală, ci a bătut şi el la uşile care trebuie. CNI va construi la Rociu, în satul Şerbăneşti, o sală de sport cum nici nu au visat rocenii, cu teren de handbal şi tribună de 180 de locuri, cu vestiare şi grupuri sanitare moderne. Pentru această investiţie, CNI pune la bătaie un buget de 7.737.105,02 lei (fără TVA), constructorii având ca termen pentru a-şi depune ofertele data de 4 mai.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNI | Sicap