Coaliția decide astăzi! Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun pentru Primăria Capitalei

de | 18.03.2024 11:52 | Național, Politic

Astăzi, liderii PSD și PNL se întâlnesc din nou în ședință pentru a lua o decizie privind candidatul la Primăria Capitalei. Din informațiile apărute în presa central se pare că balanța a înclinat spre candidatura medicului argeșean Cătălin Cîrstoiu.

Au început să apară primele informații pe surse în ceea ce privește candidatul la Primăria Capitalei. Astfel, potrivit celor de la stiripesurse.ro și a celor de la romaniatv.net, care citează surse din coaliție, curentul majoritar îl indică pe Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Municipal din București, drept candidat comun al PSD-PNL. Vă reamintim că la discuțiile avute anterior, liderii PSD –PNL au stabilit susținerea unor candidați comuni la sectoarele din București, dar nu și la Primăria Capitalei. Printre candidații vehiculați din partea ambelor partide au fost medicul argeșpean Cătălin Cîrstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu.

Cătălin Cîrstoiu este medic ortoped și ocupă funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București din martie 2020. Acesta a mai ocupat această funcție între anii 2009 și 2016. Cătălin Cîrstoiu (50 de ani) este și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității ”Carol Davila” din București (UMFB). Soția lui, Monica Cîrstoiu, lucrează tot la Spitalul Universitar, ca medic ginecolog. Nașul cuplului este fostul președinte Traian Băsescu. Tatăl medicului este fostul deputat PD de Argeș, Ion Cîrstoiu

Totodată, premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat duminică seară, într-un interviu la Digi24, că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei doar dacă partidele din coaliție vor avea candidați separați: ”Dacă vom avea abordări separate, PSD are candidat pe doamna Firea. Dacă vom avea o abordare comună, vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate”.

Foto descriptiv.  Sursă foto: Facebook Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – SUUB

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: „Tranziția către energia verde este una dintre prioritățile asumate de PNL”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL | PSD

Ultimele articole