Cod galben de vânt puternic şi viscol în Argeș și în alte 19 județe din țară!

de | 27.01.2024 12:27 | Importante, Lifestyle, Național

  • Cod galben de vreme rea!

ANM a emis o atenţionare cod galben de vânt puternic şi viscol valabil pentru 20 de judeţe din țară, printre acestea aflându-se și județul Argeș.

ANM cod galben

Codul este valabil pe tot parcursul zilei de astăzi, mai exact până la ora 22:00.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță intensificări ale vântului în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei și sudul Banatului. În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m este anunțat viscol.

În cea mai mare parte a Transilvaniei, în nord-vestul Munteniei, Oltenia și sudul Banatului, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…65 km/h. Totodată în Transilvania vor fi intervale de timp în care va ninge viscolit.

Meteorologii mai precizează că în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90…110 km/h, va fi viscol iarvizibilitate redusă.

De asemenea au fost anunțate intensificări ale vântului și pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (27/28 ianuarie) în Carpații Meridionali și de Curbură, cu viteze de 60…80 km/h.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alina Gorghiu: „E mare păcat că legea care prevede ca 33% dintre locurile eligibile pentru parlamentare să revină femeilor nu este adoptată”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM