anchetaonline.ro

COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ! Vin vijeliile și ploile torențiale

de | 30.08.2022 10:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Lifestyle

Marți dimineața, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată pentru mai multe județe, inclusiv pentru Argeș.

Potrivit meteorologilor, în mare parte din Transilvania, Oltenia, local la munte, în Moldova și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. De asemenea, vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Avertizarea meteorologică este valabilă de marți, de la ora 10:00 până miercuri, 31 august, ora 10:00.

HARTA ANM - COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ! Vin vijeliile și ploile torențiale

Foto Meteo România

Totodată, ANM a emis și un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil în același interval, pentru sud-vestul, sudul, nordul și nord-estul teritoriului.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp, iar izolat vor fi vijelii și grindină”, transmite ANM.

Foto news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dramă într-o familie din Pitești! Tânăr electrocutat la pescuit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANM