anchetaonline.ro

COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ! Vin vijeliile și ploile torențiale

de | 30.08.2022 10:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Lifestyle

Marți dimineața, a emis o avertizare meteo cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată pentru mai multe județe, inclusiv pentru Argeș.

Potrivit meteorologilor, în mare parte din Transilvania, Oltenia, local la munte, în și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. De asemenea, vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Avertizarea meteorologică este valabilă de marți, de la ora 10:00 până miercuri, 31 august, ora 10:00.

HARTA ANM - COD PORTOCALIU ÎN ARGEȘ! Vin vijeliile și ploile torențiale

Foto Meteo România

Totodată, a emis și un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil în același interval, pentru sud-vestul, sudul, nordul și nord-estul teritoriului.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp, iar izolat vor fi vijelii și grindină”, transmite ANM.

Foto news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dramă într-o familie din Pitești! Tânăr electrocutat la pescuit

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANM | Moldova
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: