(VIDEO) Competiție acerbă între polițiștii argeșeni

de | 26.03.2024 12:42 | Județean, Lifestyle

De ziua Poliției Române, polițiștii argeșeni s-au întrecut într-o competiție de îndemânare la volanul autospecialei din dotare – Cupa Poliției la Conducere Auto, aflată la a doua ediție.

Zece echipe de câte doi polițiști s-au întrecut în cadrul competiției, iar cupa a fost câștigată de o echipă din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

c5e74c43 a3a9 4b52 84c2 1fa496cf0f91 - (VIDEO) Competiție acerbă între polițiștii argeșeni

Pe locul al doilea s-a clasat echipa formată din doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, respectiv Secției de Poliție Rurală Schitu-Golești, iar podiumul a fost completat de către o echipă din doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, respectiv Biroului Rutier Pitești.

Premiile au fost asigurate de către IPA – Regiunea 1 Argeș, iar instructorii Serviciului Pregătire Profesională Argeș au asigurat cadrul organizatoric al competiției.

Serviciul Pregătire Profesională, structura de specialitate ce desfășoară activitățile de pregătire profesională a poliţiştilor argeşeni, asigură instruirea, teoretică si practică, în domeniul conducerii defensive. Numai anul trecut, aproximativ 450 de poliţişti argeşeni, cu precădere din segmentul stradal, au parcurs acest tip de pregătire.

În afara domeniului ce a făcut obiectul acestei competiții, polițiștii argeșeni se perfecționează în domeniile pregătirii fizice, tragerii cu armamentul din dotare, tactică poliţienească.

Beneficiul principal a fost evidențiat de către instructorii Serviciului Pregătire Profesională, și constă în creșterea aptitudinilor polițiștilor din structurile operative, ce a putut fi observată în cadrul tuturor competițiilor.”, transmite IPJ Argeș

Video: IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchteaonline.ro

ANSVSA a dat amenzi de aproape 2,9 milioane lei. Neregulile găsite la produsele lactate de pe rafturile magazinelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș