Tot ce ai nevoie într-un singur loc – Complex Comercial John

de | 17.01.2024 15:30 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Dacă ești în criză de timp și nu vrei să iei tot orașul la pas și nici să nu dai o avere pe haine, atunci Complexul Comercial John este locul în care vei găsi, cu siguranță, tot ce ai nevoie.

Multitudinea de magazine are o gamă extrem de bogată de produse, așa că sigur vei pleca îmbrăcat din cap până în picioare, indiferent dacă ești adult sau copil. Fie că vrei o rochie glam sau un costum în culori vibrante, pantofi joși sau stiletto, în cadrul Complexului Comercial John vei avea surpriza să găsești ceea ce ți se potrivește.

Spre deosebire de alte centre comerciale, și bărbații au avantajul de a găsi multe magazine dedicate lor, cu costume elegante, cămăși sau ținute casual, pantofi și alte accesorii pentru ocaziile speciale din viața lor sau pentru viața de zi cu zi.

Nu ezitați să treceți pragul Complexului Comercial John, unde, fără doar și poate, veți găsi tot ceea ce vă doriți la prețuri competitive!

complex John

Program:

▼Luni – vineri: 9.00 – 19.00

▼Sâmbătă: 9.00 – 14.00

▼Duminică: 9.00 – 13.00, doar pe zona de magazine, cea angro fiind închisă.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restaurant Casa Argeșeană – o experiență culinară autentică!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: