Comuna Stoenești, în sărbătoare!

de | 04.09.2023 09:31 | Județean, Politic

Ieri a avut loc un eveniment mult aşteptat de localnici și nu numai, și anume Ziua comunei Stoenești. Cu acest prilej, primarul Marin Ion și Consiliul Local au organizat și ”Întâlnirea cu fiii satului”, o manifestare de suflet la care au luat parte sute de oaspeți și gospodari ai comunei, informează ceio de lșa PSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Echipa PSD Argeș a fost în mijlocul cetățenilor și alături de administrația locală a comunei Stoenești. Din aceasta au făcut parte: Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, subprefecții Ciprian Nicolăescu și Bogdan Minciunescu, primarii Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Mugurel Minciună de la Cetățeni, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, Olavi Nițescu, director general adjunct Romsilva, Eduard Dima, director general adjunct DRDP București, Octavian Tănăsescu, director economic ABAAV Argeș, consilierii județeni Vasile Negoescu, Bogdan Bălan, Balan, președintele PSD Câmpulung Georgel Mădulărea, precum și secretarul tehnic Andreea Călinescu Oner.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce spune premierul Marcel Ciolacu. Primarul din Crevedia, exclus din PSD

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș