anchetaonline.ro

Conducea cu acte false! Tânărul argeșean a încercat să prostească polițiștii!

de | 27.01.2023 17:04 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat, în cursul zilei de ieri, 26 ianuarie, în jurul orei 21:30, un tânăr de 20 de ani, din Ștefănești care conducea un autoturism strada Zăvoi din Ștefănești.

Polițiștii l-au oprit cu ocazia verificării în trafic, iar băiatul a prezentat un certificat de înmatriculare aferent autoturismului pe care îl conducea. Totuși, valabilitatea ITP părea a fi falsă.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către organele de lege cu privire la inspecția tehnică periodică a autovehiculului, s-a constatat că acesta avea valabilitatea expirată din cursul lunii decembrie 2022, însă documentul prezentat pentru control avea înscris anul 2023.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals, conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv.

Sursa Foto abnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Obsedat de fosta iubită, un piteștean a terorizat-o pe femeie, până a ajuns în arest

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: