Conducea băut și fără permis prin Pitești!

de | 30.08.2022 20:54 | Știri, Eveniment, Pitești

În decursul ultimelor 24 de ore, organele oficiale de poliție din Argeș și au aplicat un număr de 145 de amenzi, în valoare totală de peste 25.000 de lei. De asemenea, aceștia au reținut 11 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii piteșteni au aplicat 34 de amenzi, în valoate totală de 8.120 de lei, și au reținut 3 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de ieri, luni, 29 august, în jurul orei 18:30, un bărbat de 59 de ani, din Budeasa, a fost identificat în timp ce conducea un moped pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, bărbatu a consumat și alcool, astfel încât în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”, informează IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elevă din Argeș – Bătută până la sânge într-o tabără!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Nicolae Bălcescu