Elevă din Argeș – Bătută până la sânge într-o tabără!

de | 30.08.2022 19:55 | Știri, Eveniment, Județean

O elevă din Argeș a fost bătută cu sălbăticie de o altă colegă întro tabără, informează stirilekanald.ro.

Chiar părinții acesteia au făcut mărturii uluitoare pentru Acces Direct, acolo unde au povestit scenariul traumatizant prin care a trecut fiica lor la o tabără din Polonia. Fata a fost bătută cu pumnii și picioarele de o colegă mai mare, ajungând acasă cu gura spartă. Totul ar fi plecat de la un story pe care fata ar fi vrut să îl facă.

Mai mult de atât, niciun profesor nu a intervenit pentru a o ajuta.

Erau în parcarea hotelului. Fata a vrut să facă un story, iar în cadru a venit o colegă mai mare. A lovit-o în gură, în umăr, la sâni, unde a nimerit cu pumnii și picioarele. Avea gura spartă”, a spus mama ei.

Mama tinerei cere dreptate, spunând că profesorii nu au intervenit, ba chiar i-au luat telefonul pentru a șterge filmările. În filmări profesorii apar consumând băuturi alcoolice.

Bataie, pumni și picioare. Avea gura spart(…) Să se facă dreptate, fiecare profesor să răspundă că n-au avut grijă de ei, iar fata respectivă care a bătut-o să răspundă penal”, a adăugat zis mama copilei.

 

Foto descriptiv

PR TV Chisinau

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

DIICOT a prins 2 hackeri români care au vândut un program de viruși pentru 650.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole