anchetaonline.ro

Conducere nou-aleasă la Organizația Femeilor Liberale Argeș!

de | 24.09.2022 15:32 | Știri, Județean, Politic

Organizaţia Femeilor Liberale Argeș a întrunit astăzi, sâmbătă, 24 septembrie, aproape 200 de femei liberale pentru a-și alege noul Birou Politic Județean. Avocata Cristina Ghineț a fost desemnată în funcţia de preşedinte. Alături de ea, la eveniment au participat cu prezența și președintele PNL Argeș, Alina-Ștefania Gorghiu, prefectul Radu Perianu, precum și președintele PNL Pitești, Mihai Coteț.

pnlll - Conducere nou-aleasă la Organizația Femeilor Liberale Argeș!

Scopul alegerii noii echipe de conducere a OFL este acela de a asigura o prezență feminină și mai puternică, decât până acum, pe scena politică din Argeș. La nivel județean, ele reprezintă un sontaj de circa 51% din populație. PNL Argeș anunță că acesta este un al doilea pas important pentru femeile liberale, primul concretizându-se chiar în luna mai, atunci când a fost aleasă o nouă conducere în Argeș, în frunte cu Alina Gorghiu ca președinte al PNL Argeș. Atunci, numărul femeilor din conducerea județeană a PNL a ajuns la 10.

pnll - Conducere nou-aleasă la Organizația Femeilor Liberale Argeș!

Astfel, și-a făcut auzită vocea, concretizând motivele care au stat la baza alegerii de a candida la funcția de președinte OFL Argeș: „Știți deja că eu sunt mai degrabă omul faptelor decât al vorbelor, de aceea vă propun o manieră cât se poate de pragmatică de abordare a lucrurilor. Dorințele mele sunt strict legate de comunitatea locală din care fac parte și în care sunt implicată civic încă dinainte de a intra în politică. Pentru mine, politica este un alt instrument cu sprijinul căruia poți face mai mult bine, unui număr mai mare de oameni”.

Mai mult de atât, înaintea procesului de votare, Alina-Ștefania Gorghiu a precizat că doamnelor liberale argeșene sunt importante pentru organizația pe care o conduce.

Am venit să fac performanță și vă chem alături de mine să facem performanță. Vă mulțumesc că sunteți echipa mea. În 2024, nu o să semnez nicio listă de candidați, dacă OFL nu va avea reprezentanți pe liste. Vă cer să îndrăzniți mai mult!”

Totodată, prefectul Radu Perianu a adăugat că, „în 2024, Organizatia de Femei va avea rolul și menirea ei. Suntem toți colegi indiferent de sex în Partidul Național Liberal. Efortul din 2024 trebuie să fie un efort comun”.

Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, a subliniat chiar faptul că numărul femeilor care fac parte din forurile decizionale ar trebui crescut Astăzi trăim, totuși, într-o altă era și perspectiva din care privim lucrurile ar fi trebuit să se schimbe. Nu e tocmai așa, dovadă și necesitatea campaniei prin care se dorește introducerea cotelor de gen în Parlament. Eu vă îndemn să le introduceți și în Consiliile Județene, și în cele locale!”

În urma votului, a fost desemnată componența noului Birou Politic Judeţean al Organizaţiei de Femei a PNL Argeș:

Președinte: Cristina Ghineț

Prim-vicepreședinte:

1. Ionescu Florentina Georgeta

2. Marin Viorica

Membri:

1. Băcioiu Aurelia

2. Duca Amalia

3. Dumitrașcu Maria Catalina

4. Enachescu Mirela

5. Ghitu Mariana

6. Neagru Denisa Elena

7. Olaru alina Elena

8. Petrescu Adriana

9. Popescu Aurelia

10. Romanescu Florina

11. Vidroiu Mariana

12. Vuțan Elena

13. Zafiu Claudia Mihaela

Trezorier: Micu Luminita Marilena

Președinte Comisie Județeană de Regulament și Statut: Mitran Luminița

Președinte Curte Județeană de Arbitraj al OFL ARGES: Licaciu Raluca Mihaela

 

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Universitatea din Pitești și-a anunțat programul pentru deschiderea noului an universitar 2022-2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | PNL | PNL Argeș | Radu Perianu