Un copil de doi ani a ajuns de urgență la spital, după ce i-a căzut un lemn în cap

de | 13.11.2023 19:47 | Național, Eveniment

Un incident nefericit a avut loc în judeţul Gorj. Un copil de doar doi ani a ajuns la spital, după ce i-a căzut un lemn în cap, în timp ce era în curtea casei.

În urma evenimentului, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit news.ro, duminică, 12 noiembrie, în timp ce se afla în curtea casei, micuțul ar fi fost lovit de un lemn în zona capului. Speriați, părinții s-au prezentat de urgență la spital.

Pentru ca avea un traumatism cranian sever, medicii din Gorj au decis sa fie dus la un spital din Capitală.

La data de 13 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în urma prezentării la Secţia UPU Târgu Jiu, a unui copil de doi ani, însoţit de părinţii acestuia, întrucât prezenta o lovitură la nivelul capului. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie a.c., în timp ce minorul se afla la locuinţa de domiciliu, i-ar fi căzut o bucată de lemn în zona capului”, a transmis, luni, IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care micuţul a fost rănit.

foto descriptiv Shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urmărire în trafic pe DN 73! Tânăr de 17 ani din Mihăești, prins fără permis la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj

Ultimele articole