Cristian Boureanu, reacție după ce a fost prins băut la volan: „N-am băut, doar am mâncat de post”

de | 17.03.2023 11:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Cristian Boureanu, reacție după ce a fost prins băut la volan: „N-am băut, doar am mâncat de post”

În urmă cu două zile, fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins, din nou, băut la volan, pe DN1, în orașul Comarnic.

După ce polițiștii i-au reținut permisul pentru 150 de zile, având în vedere că aparatul etilotest indica valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, Boureanu a avut o reacție privind acest subiect la Antena Stars.

Fostul deputat susține că nu a consumat băuturi alcoolice, doar că ține post, iar cu o seară înainte ar fi mâncat niște legume, care „probabil i-au rămas în respirație”, după cum susține Cristian Boureanu.

E un fapt de viaţă. Sunt foarte deranjat de faptul că mulţi oameni de media, după părerea mea incorecţi, au scris că am fost prins beat şi după care au pus alături cifra de 0,11. Este o mizerie şi îmi asum ceea ce spun.

Cei care mă cunosc ştiu că eu dacă beau două degete de vin nu mă mai urc la volan şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când era mai tânăr şi mai prost.

Eu mănânc de post, nu mâncasem absolut nimic, băusem doar apă. Aseară am mâncat doar nişte legume, la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie”, a declarat Cristian Boureanu.

Va contesta sancțiunea în instanță

Fostul deputat a solicitat să îi fie recoltate probe biologice de sânge, iar dacă se va stabili că alcoolemia a fost zero, acesta va contesta sancțiunea în instanță.

Amintim că fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu este fost membru al Parlamentului în legislaturile 2004 – 2008 și 2008 – 2012. Cristian Boureanu a fost ales pe listele PNL în legislatura 2004-2008. Din luna septembrie a anului 2006 a devenit deputat independent.

În 2008, Cristian Boureanu a devenit membru PDL, ulterior devenind vicepreședinte al partidului.

Începând din luna decembrie a anului 2012, Cristian Boureanu a decis să se retragă din viața politică și a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în Partidul Democrat Liberal.

Foto Libertatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Boureanu a fost prins (din nou) băut la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: