Cristian Gentea: ”Împreună, am navigat prin provocări și ne putem bucura de realizări importante”

de | 19.11.2023 10:41 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea precizează că cei 3 ani de mandat ca primar al Piteștiului a fost ” cea mai onorantă perioadă din viața mea civică, dar și cea mai efervescentă!”. Totodată, primarul spune că prin colaborare cu cetățenii, alături de Consiliul Local și echipa administrativă a reușit ”să îmbunătățim infrastructura, calitatea vieții și serviciile publice”.

”3 ani de mandat ca primar în Pitești a fost cea mai onorantă perioadă din viața mea civică, dar și cea mai efervescentă!

Am promis seriozitate și efort constant pentru a schimba orașul nostru într-un loc mereu mai bun pentru toți cetățenii săi.

Am oferit toată energia cunoașterea și empatia și știu că sunt încă foarte multe de făcut, dar, prin colaborarea cu dumneavoastră, alături de Consiliul Local și echipa administrativă am reușit să îmbunătățim infrastructura, calitatea vieții și serviciile publice.

Împreună, am navigat prin provocări și ne putem bucura de realizări importante.

Angajamentul meu rămâne același: de a asculta, înțelege și acționa în interesul comunității piteștene!

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru contribuția fiecăruia la dezvoltarea orașului nostru”, a scris Cristian Gentea în ultima postare publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlllne.ro:

Noi evenimente interesante anunțate de Centrul Cultural Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea