Cristian Gentea: Am obținut finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de euro!

de | 17.03.2023 12:11 | Știri, Economic, Județean, Național, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” va fi reabilitată termic. Valoarea proiectului este de 5.464.917,35 lei.

Veștile bune continuă în Argeș. De această dată la Pitești. Primarul Cristian Gentea a anunțat că a semnat astăzi cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul pentru optimizare energetică: anvelopare clădire, sisteme alternative de producere a energiei, sisteme de încălzire și furnizare apă caldă, iluminat, într-un management integrat a Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga”.

”Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” va fi și ea reabilitată termic: am obținut finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de euro!

Am semnat astăzi, 17 martie 2023, cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul pentru optimizare energetică: anvelopare clădire, sisteme alternative de producere a energiei, sisteme de încălzire și furnizare apă caldă, iluminat, într-un management integrat.

Proiectul ”Reabilitare termică Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga””, în cadrul ”Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ”, are valoare totală de 5.464.917,35 lei inclusiv T.V.A., reprezentând 90% cheltuieli eligibile și 10% cheltuieli din bugetul municipiului, aprobate de Consiliul Local”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piața RCA. Ce va face Guvernul după ce ASF a retras autorizația Euroins România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole