(VIDEO) Șoferul care a ucis o persoană și a rănit zeci de oameni la Berlin – ARESTAT!

de | 08.06.2022 13:28 | Știri, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Bărbatul care a intrat ieri, 8 iunie, într-o mulțime de oameni de pe un bulevard celebru din Berlin a fost arestat preventiv. Autoritățile germane au luat această decizie după ce au găsit în mașina lui o scrisoare de revendicare.

Nu este vorba în niciun caz de un accident. Este vorba de un individ care a comis un atac. Avem de-a face cu un criminal”, a precizat un membru al echipei de investigație, conform publicației Bild.

Bărbatul are 29 de ani și este de origine armeană. Acesta s-a urcat ieri la volanul unui Renault Clio și a intrat în oamenii aflați pe strada Tauentzien.

În urma evenimentului tragic o persoană a murit și zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

la atac berlin

Foto: PSnews

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

A intrat cu mașina în mulțime la Berlin!

 

Zeci de persoane au fost rănite iar un om și-a pierdut viața în centrul Berlinului după ce un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni.

Conform Reuters, purtătorul de cuvânt al poliției din Berlin a precizat faptul că nu se știe momentan dacă incidentul a fost sau nu intenționat.

Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Nu se știe încă dacă a fost un accident sau un act intenționat”.

Din informații mai aflăm că șoferul a fost reținut de oamenii legii iar ancheta este în desfășurare.

Martorii aflați la fața locului au spus că mașina era condusă cu o viteză mare și după ce a lovit mulțimea s-a oprit într-o vitrină.

Incidentul șocant a avut loc pe cel mai important bulevard din Berlin, foarte aproape de locul unde în urmă cu câțiva ani a avut loc un atac în urma căruia au decedat 11 persoane iar alte zeci au fost rănite.

 

la masina in multime

Foto: g4media și observatornews

 

 

 

 

Video: Youtube

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Renault

Ultimele articole