Temperaturi extreme! Cum va fi vremea în luna iunie!

de | 30.05.2022 08:20 | Știri, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în luna iunie. Potrivit prognozei meteo, prima săptămâna a perioadei menționate va fi cu temperaturi extrem de ridicate, care vor depăși normalul perioadei. Spre finalul celei de-a doua săptămâni, maximele se vor apropia de valorile specifice perioadei.

Vremea 30 mai – 6 iunie 2022

Conform meteorologilor, în această săptămână, maximele vor depăși temperaturile normale acestei perioade. Va exista o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele de sud și sud-est.

De asemenea, precipitațiile se vor fi reduce în aproape toată țara.

Prognoza meteo 6 iunie- 13 iunie 2022

În cea de-a doua săptămână a intervalului, se va menține aceeași temperatură ridicată a aerului în majoritatea regiunilor țării, mai ales în zona sudică.

Regimul pluviometric va fi în jurul valorilor normale.

Cum va fi vremea în săptămâna 13 iunie – 20 iunie 2022

Din a treia săptămână, valorile medii ale aerului vor fi apropiate de normalul acestei perioade în toate regiunile României.

Cu toate acestea, precipitațiile vor fi reduse în vest și nord-vest. În restul țării, regimul pluviometric se apropie de normalul perioadei respective.

Meteo 20 iunie – 27 iunie 2022

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în toate zonele țării vor fi temperaturi normale acestei perioade de sfârșit de iunie.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi deficitare în mare parte din sudul țării. În celelalte zone, vor fi apropiate normalului.

Credit foto: Evenimentul Zilei


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANM

Ultimele articole