PSD a decis: Mihai Tudose – coordonatorul campaniei electorale la europarlamentare

de | 06.11.2023 13:56 | Național, Politic

Fostul premier Mihai Tudose a fost validat de Consiliul Politic Naţional al PSD coordonator al campaniei electorale la alegerile europarlamentare, potrivit președintelui Marcel Ciolacu.

”Mă bucur că l-am validat de domnul Mihai Tudose coordonatorul campaniei electorale la europarlamentare, urmând să intrăm într-un calendar normal de partid”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, după şedinţa CPN, potrivit Agerpres. Săptămâna trecută, acesta a anunţat că îl va propune pe Tudose să fie şef de campanie al partidului la alegerile europarlamentare. Vă reamintim că astăzi liderii PSD din întreaga țară și-au dat întâlnire la sediul partidului din Kiseleff, pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea celor patru tururi de alegeri de anul viitor.

Sursă foto: gov.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura-Oprescu: ”Vom avea atât o majorare a pensiilor, cu 13,8% în ianuarie, cât și o recalculare a acestora, în septembrie”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Tudose

Ultimele articole