De ce a decis să plece? Lucian Ionescu și-a anunțat demisia din PNL

de | 09.07.2023 18:43 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

Fostul subprefect Lucian Ionescu și-a anunțat demisia din PNL. Această decizie vine după ce, spune Lucian Ionescu ”nu mai rezonez deloc cu ce se întâmplă în PNL, inclusiv în organizația locală”. De altfel, demisia fostului subprefect din PNL vine la scurt timp după anunțul venirii lui Norris Măgeanu în organizația liberală de la Câmpulung.

”Astăzi vă anunț o decizie pe care trebuia să o iau de mult timp, dar am tot amânat-o și anume demisia mea din Partidul Național Liberal.

Nu am să detaliez motivele, pe scurt nu mai rezonez deloc cu ce se întâmplă în PNL, inclusiv in organizația locală.

Consider această demisie o pauză binemeritată după 25 de ani de implicare în viața politică și publică.

Mă limitez să fac referire doar la lucrurile pozitive și la a mulțumi tuturor celor cu care am împărțit momente frumoase de-a lungul anilor.

P.S. Retragerea mea nu are legătură cu venirea lui Norris Măgeanu pe care o consider unul dintre puținele lucruri bune care s-au întâmplat în PNL Câmpulung, în ultimii ani. Mult succes, Norris!”, a scris Lucian Ionescu pe pagina de Facebook.

Lucian Ionescu este un fost consilier local din partea PNL la primăria Câmpulung și a fost adus la Prefectura Argeș în anul 2020 de Emanuel Soare, numindu-l director al Cancelariei Instituției Prefectului. La începutul anului 2021 a fost numit subprefect de guvernul Cîțu, odată cu desemnarea Emiliei Mateescu ca prefect. După demiterea Emiliei Mateescu, în septembrie 2021, a preluat atribuțiile de prefect până la venirea, o lună mai târziu, a actualului prefect de Argeș, Radu Perianu.

Sursă foto: Facebook Lucian Ionescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: “Norris Măgeanu a devenit membru al PNL Câmpulung”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Campulung

Ultimele articole