Deputatul Adrian Miuțescu: ”La mulți ani, Jandarmeria Română!”

de | 03.04.2024 11:18 | Național, Lifestyle

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a transmis un mesaj tuturor jandarmilor, activi, în rezervă sau în retragere, cu ocazia zilei de 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române, care este sărbătorită în fiecare an la această dată. Această zi marchează înființarea Jandarmeriei Române în anul 1850.

”Anul acesta se împlinesc 173 de ani de la semnarea actului de înființare a Jandarmeriei Române, ”Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”, de către domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), în urma aprobării hotărârii Divanului Obștesc.

Prin această lege s-a creat statutul juridic specific armei Jandarmeriei şi i s-au stabilit principiile de organizare şi funcţionare.

Le doresc tuturor jandarmilor, activi, în rezervă sau în retragere, mult succes, sănătate și împliniri atât în profesia aleasă în slujba țării, cât și în plan personal.

La mulți ani, Jandarmeria Română!”, a transmis, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, deputatul Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La 20 ani de la aderarea la NATO. Deputatul Adrian Miuțescu: ”România este un pilon de stabilitate regională”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu