Deputatul argeșean Adrian Miuțescu a susținut în plen amendamentele pentru dezvoltarea infrastructurii de transport

de | 14.12.2022 14:38 | Știri, După subiect, Național, Politic

Parlamentarii Forța Dreptei au participat și și-au susținut amendamentele la ședinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor de miercuri, pentru dezbaterea şi adoptarea Proiectului Legii bugetului de stat şi a Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023. Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a susținut în plen amendamentele formulate pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, potrivit comunicatului transmis.

“Din păcate, amendamentele noastre au fost respinse. Speram ca și colegii parlamentari din Argeș să voteze amendamentele Forța Dreptei la bugetul pe 2023, formulate în interesul argeșenilor, precum reabilitarea DN73C Câmpulung-Curtea de Argeș- Râmnicu Vâlcea sau realizarea drumului expres Tigveni-Râmnicu Vâlcea. Dar, la vot, nu au susținut obiectivele de interes județean, la comanda partidelor de guvernământ, din care fac parte, respingând în bloc amendamentele opoziției. Proiectele pe care toți ne-am angajat că le vom susține în campania electorală au fost uitate de coaliția aflată la guvernare. Președintele PNL Argeș și al Senatului României, Alina Gorghiu, nici măcar nu a participat la ședință”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Sursă video: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Amendamentele Forța Dreptei la bugetul pe 2023 – Corecții necesare pentru dezvoltarea județului și a țării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole