Deșeurile voluminoase, la centrul de pe strada Dârzu, Pitești!

de | 17.04.2024 09:41 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești informează cetățenii cum se pot debarasa în mod gratuit și responsabil de obiectele de mobilier care nu le mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare.

Astfel, potrivit sursei citate, Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor centrul de colectare, situat în Pitești, str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Ce deșeuri pot fi aduse în acest centru de colectare?

  • Pot fi aduse deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Exemple de deșeuri voluminoase și DEEE: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Preluarea deșeurilor, la centrul de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrul de colectare, se va face în baza cărții de identitate.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în cadrul campaniilor speciale de colectare din datele de 28 iunie, 27 septembrie, 13 decembrie. Pentru informații suplimentare adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Foto descriptiv. Sursă foto: Salubritate 2000 S.A. și Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La I.C.D.P. Pitești – Mărăcineni. Totul despre lalele la simpozionul tehnico – științific ”Simfonia Lalelelor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole