Desființare trecere de pietoni – strada Smeurei, Pitești!

de | 07.07.2023 08:43 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță cetățenii că a fost desființată trecerea de pietoni amplasată pe carosabilul străzii Smeurei, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor. Această decizie a fost luată pentru a asigura fluența traficului auto.

”Primăria Municipiului Piteşti anunţă că ieri, 06.07.2023, prin Administraţia Domeniului Public, a desfiinţat trecerea de pietoni amplasată pe carosabilul străzii Smeurei, la nr. 38, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor, pentru a asigura fluența traficului auto, conform avizării Comisiei de circulaţie din data de 31.05.2023.

Rugăm participanţii la trafic să se deplaseze cu atenţie şi să respecte semnele de circulație, respectiva trecere de pietoni nemaifiind funcțională.”, a transmis administrația locală din Pitești.

UPDATE: Administrația locală a anunțat că lucrările referitoare la desființarea trecerii de pietoni de pe strada Smeurei, la nr. 38, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor, au fost întrerupte, urmând a fi reluate duminică, 9 iulie. Decizia a fost luată în scopul asigurării confortului locatarilor, în urma cererii formulate de către aceștia.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

VINERI. Curent oprit la Câmpulung și în alte localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole