Peste 200 de români au fost umiliţi într-un aeroport din Portugalia!

de | 07.07.2023 08:40 | Știri, Eveniment, Județean

Peste 200 de români au fost umiliți într un aeroport din Portugalia, după ce au așteptat mai mult de 20 de ore fără apă și mâncare pentru a fi aduși acasă.

Au fost nevoiți să doarmă în aeroport pentru că nu au avut bani de cazare, după ce zborul Lisabona – București a fost anulată de patru ori, fără niciun fel de explicații.

Am stat mai mult de 24 de ore, ne-au gonit ca pe niște câini dintr-un aeroport în altul. Am avut noroc că o mătușă de-a mea stă în Lisabona, pentru că altfel nu știu ce aș fi făcut. Dormeam și eu tot aici. Foarte mulți și-au întins pături, au dormit pe bagaje, pe unde au apucat”, povestește un tânăr, potrivit Antena 3 CNN.

Și-au bătut joc de noi, nu ne-au dat apă, nu ne-au dat nimic, nu ne-au ajutat cu nimic. Nu au vrut să facă nimic pentru noi”, a mai declarat un alt pasager, conform sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jaf de zile mari în Argeș! A spart o mașină și a pus mâna pe o servietă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole