Dezvăluiri picante. Al Pacino a cerut test de paternitate

de | 03.06.2023 14:08 | Știri, Lifestyle

Celebrul actor din Nașul, Al Pacino – 83 de ani, urmează să devină tată pentru a patra oară. Iubita actorului, Noor Alfallah – 29 de ani, este însărcinată în opt luni. Însă starul de la Hollwywood se pare că ar fi avut îndoieli, la început, că copilul ar fi al lui și ar fi cerut un test de paternitate.

Sursă foto: independent.co.uk

Legenda cinematografică ar fi aflat de sarcina Noorei Alfallah – 29 de ani când aceasta era gravidă în 6 luni, potrivit celor de la TMZ.com. Totodată, potrivit presei străine, care citează surse din anturajul actorului de la Hollwywood, Al Pacino habar n-avea până acum două luni că Noor Alfallah era însărcinată, iar când a aflat, a fost ”șocat”. Ei nu ar mai fi fost împreună de ceva timp, iar celebrul actor nu credea că e posibil, din cauza unor probleme de sănătate. Totodată, conform apropiaților, partenera lui Al Pacino ar fi ascuns sarcina pentru că actorul nu și-ar mai fi dorit să aibă alți copii. Testul de paternitate a arătat că Al Pacino este tatăl. Starul american are deja trei copii – o fiică împreună cu prima sa parteneră și gemeni cu cea de-a doua.

Sursă foto: independent.co.uk și digi24.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Te simți norocos? Report la Loto 6/49 de peste 8,84 milioane de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Al Pacino

Ultimele articole