anchetaonline.ro

Doi bărbați de 25 și 49 de ani au violat un alt bărbat!

de | 04.11.2022 14:25 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment șocant a avut loc la data de 2 noiembrie, atunci când un bărbat de 25 de ani a fost agățat de alți doi cu vârstele de 25 și 49 de ani, iar mai apoi a fost violat de către aceștia în locuința unuia dintre ei, potrivit Digi24.

„La data de 2 noiembrie 2022, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați de către un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei fapte de viol. Din cercetările efectuate, s-a reținut că, la aceeași dată, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, ar fi fost invitată de doi bărbați, de 25 și 49 de ani, din aceeași localitate, la locuința unuia dintre aceștia. Ulterior, victima ar fi întreținut, împotriva voinței sale, relații sexuale, cu cei doi bărbați. În urma probatoriului administrat, față de cei în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore. La data de 3 noiembrie a.c., instanța de judecată a admis fața de bărbatul de 49 de ani măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, iar față de celălalt, măsura arestului la domiciliu. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, pentru probarea întregii activități infracționale”, arată un comunicat al IPJ Mureș.

 

Foto descriptiv.
Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu devastator la REMAT Holding!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: