anchetaonline.ro

Șocant! Doi elevi înjunghiați la petrecerea de după balul bobocilor!

de | 04.11.2022 13:20 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic la petrecerea de după balul bobocilor, după ce doi elevi în vârstă de 16 ani au fost înjunghiați și au ajuns la UPU SMURD Târgu Mureş. legiul Reformat, conform Digi24.

Cei doi adolescenţi nu au leziuni critice dar au fost internaţi sub supraveghere medicală, potrivit coordonatorului UPU SMURD Târgu Mureş, dr. Maria Salanţa.

Au fost aduşi în cursul nopţii, în jurul orei 0,20, doi adolescenţi de 16 ani, heteroagresiune, plăgi înţepate cu cuţit, unul dintre ei a fost înţepat în zona feţei şi umărului, iar celălalt în zona abdominală. Nu sunt leziuni critice, dar au fost internaţi pentru supraveghere la chirurgie pediatrică amândoi”, a precizat presei dr. Maria Salanţa.

 

În urma discuţiilor avute cu directorul adjunct de la Liceul Romano-Catolic, Tamasi Zsolt, am fost informat că, în cursul zilei de ieri, a avut loc balul bobocilor, iar după masă a avut loc petrecerea la un club. Nu a fost organizată de unitatea de învăţământ sau de asociaţia de părinţi, iar la această petrecere copiii au fost violenţi, unii dintre ei au fost răniţi. Dar situaţia lor este sub control, în acest moment fiind sub atenta supraveghere a medicilor. Astăzi, la ora 13:30, am convocat conducerea Liceului Teoretic ‘Bolyai Farkas’ (în cadrul căruia funcţionează Colegiul Reformat, n.r.) la o discuţie la Inspectoratul Şcolar”, a precizat inspectorul şcolar general Sabin Păşcan.

 

Foto descriptiv.
Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu devastator la REMAT Holding!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: