Doi bărbați sunt încarcerați pentru omor și trafic de migranți!

de | 15.06.2022 20:20 | Știri, Eveniment, Județean

Doi bărbați au fost încarcerați în ultimele două zile, în urma unor mandate de executare a pedepsei cu închisoare ca urmare a săvârșirii de trafic de migranți și ucidere din culpă.

Secției de Poliție Rurală Leordeni a făcut, în data de 13 iunie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea a unui bărbat în vârstă de 26 de ani, din Bogați. Judecătoria Pitești a emis mandatul după ce, acesta a făcut infracțiunea de trafic de migranți în Franța, revăzută de art. 236 din Codul penal.

De asemenea, în data de 14 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un alt mandat de executare. Un bărbat în vârstă de 39 de ani este condamnat la un an și 6 luni pentru ucidere din culpă. Mandatul a fost emis de către Judecătoria Costești.

Sursa Foto viata-libera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

COPIL DISPĂRUT! Părinții sunt disperați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni | Pitești