Veste pentru piteșteni! O nouă sală de pariuri sportive a fost deschisă în Pitești

de | 15.06.2022 21:00 | După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

O veste bună pentru iubitorii de pariuri sportive! Superbet a deschis o nouă agenție în municipiul Pitești, pe strada Victoriei, nr. 36.

Te așteptăm pe strada Victoriei nr. 36, cu cea mai variată ofertă din România, terminale de pariuri SuperTouch și aparate la care se pot câștiga cele mai mari Jackpoturi.

Ne vedem în agenție!”, este anunțul reprezentanților Superbet.

Superbet este prima companie românească de pariuri premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

A luat naștere în 2008, devenind liderul pieței de retail din România. În prezent, există peste 1.200 de agenții Superbet.

super bet - Veste pentru piteșteni! O nouă sală de pariuri sportive a fost deschisă în Pitești

Le oferim astfel SuperPariorilor români zilnic șansa de a-și transforma în câștiguri pasiunea pentru sporturi, jocuri și pariuri pe numere.

În paralel cu prezența puternică în retail, compania noastră oferă și pe aplicația Superbet cele mai bune cote și cea mai variată ofertă din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale și loteriilor”, transmite compania.

 

 


 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbare la Dacia! Ce se întâmplă de astăzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa | Pitești | Superbet