Doi polițiști au fost concediați după ce autospeciala le-a fost furată din faţa sediului

de | 12.11.2022 11:30 | Știri, Eveniment, Național

  • Caz incredibil la Sibiu!

 

Doi polițiști au fost dați afară după ce autospeciala lor a fost furată din fața sediului.

Cei doi au fost cercetați disciplinar iar la finalul anchetei s-a decis scoaterea lor din sistem.

Dacă vă întrebați cum s-a ajuns la această decizie, aflați că un incident demn de filmele de acțiune a avut loc în noaptea de 20 spre 21 octombrie, când un tânăr de 23 de ani din Roșia, județul Sibiu a furat autospeciala din fața sediului poliției, s-a plimbat câteva ore cu ea prin oraș a oprit câiva șoferi în trafic și chiar a cerut mită.

La un moment dat acesta a abandonat mașina iar oamenii legii au reușit să îl prindă, asta doar după ce un cetățean a sunat la numărul unic de urgență 112 și a reclamat faptul că un bărbat în stare de ebrietate, îmbrăcat în civil, se află la volanul unei autospeciale de poliție.

Cu doar câteva ore înainte tânărul din Roșia a fost prins băut în traffic, dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și condus apoi la Biroul Rutier pentru a-i fi întocmi dosarul penal. Se pare că într un moment în care se afla sigur în încăpere, a luat o cheie din cui iar în momentul în care a fost lăsat să plece din Sediul Poliției a încercat și chiar a găsit o mașină, Dacia Duster mai exact, pe care a furat-o.

Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv iar conform ora de sibiu.ro magistrații au decis ca acesta să fie internat la Spitalul de Pshiatrie pentru tratament de specialitate.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole