Doi tineri au fost înjunghiați în stradă! Atacatorii sunt căutați

de | 30.10.2022 16:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Eveniment șocant, sâmbătă noaptea, în cartierul Pantelimon din București. Un conflict a izbucnit între două grupuri de tineri, iar doi dintre aceștia au fost înjunghiați.

Oamenii legii au fost alertați printr-un apel la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție pentru a desfășura cercetări.

Din primele verificări, se pare că cele două grupuri s-au luat la ceartă, iar conflictul ar fi degenerat, ulterior doi tineri fiind înjunghiați în abdomen. Mai mult, una dintre victima a fugit de agresori și s-a ascuns într-o curte, acolo unde a fost găsit de polițiști.

Cei doi au fost transporați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii legii au audiat mai mulți martori, fiind aflate adresele agresorilor, însă ajunși la locuințele acestora, polițiștii nu i-au găsit.

Acum, indivizii sunt căutați.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șofer de 63 de ani, prins beat criță în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: