Doliu în Argeș! Un cunoscut medic și-a pierdut viața

de | 16.01.2023 10:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Este doliu în județul Argeș, după ce un cunoscut medic și-a pierdut viața. Este vorba de managerul Spitalului de Boli Cronice Călinești, Camelia Eugenia Șerb, soția medicului echipei FC Argeș, Dragoș Șerb.

Aceasta și-a desfășurat ultimii ani de activitate la Spitalul din Călinești. Camelia Eugenia Șerb a încetat din viață la 55 de ani, după o luptă grea cu o boală nemilioasă.

Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cea care a fost managerul Spitalului de Boli Cronice Călinești, timp de 10 de ani (2013-2023), Dr. Șerb Camelia Eugenia, un exemplu de implicare și profesionalism pentru toți cei ce au conoscut-o!
Dumnezeu să o odihnească, iar familiei îndoliate transmitem sincere condoleanțe!”, a transmis conducerea Consiliului Județean Argeș.

Dumnezeu să o ierte!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De teamă să nu fie închis, un sportiv din Argeș s-a sinucis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: