Dorian Popa, prins la volan sub influența substanțelor interzise

de | 28.10.2023 14:00 | Național, Eveniment

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului său de lux. Celebrul artist și youtuber s-a ales cu dosar penal.

Vineri seară, 27 octombrie, la ora 21:15 , polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Potrivit stiripesurse.ro,  este vorba de artistul Dorian Popa, influencer celebru în rândul tinerilor. Acesta ar fi consumat canabis.

La data de 27 octombrie, ora 21.15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția Ilfov.

Întrucât  testarea nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, el a fost dus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, celebrul artist ar fi avut pe el doar lenjeria intimă.

În urma faptei sale, Dorian Popa, care este admirat de o mulțime de tineri, s-a ales cu permisul suspendat, dar și cu dosar penal,   fiind cercetat pentru infracțiunea de ”conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Tânărul s-a făcut remarcat la nivel național prin muzică, dar și prin online. În ultimii ani s-a axat mai mult pe partea de rețele de socializare, unde își afișează viața de lux în care trăiește, în special mașinile foarte scumpe, de sute de mii de euro.

sursă foto replicaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Cerșetori amendați de polițiștii locali

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dorian Popa

Ultimele articole