anchetaonline.ro

Dosar penal pentru un bărbat din Ștefănești, prins cu 40.000 de ţigarete de contrabandă

de | 10.03.2023 18:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Dosar penal pentru un bărbat din Ștefănești, prins cu 40.000 de ţigarete de contrabandă

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Ștefănești, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, după ce a introdus în țară zeci de mii de țigarete.

Cercetările desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au arătat că argeșeanul a reușit să aducă în România 40.000 de țigarete, sustrăgându-se de la controlul vamal în ziua de 5 noiembrie 2022.

Pachetele aduse de bărbat nu aveau aplicate timbre fiscale emise de autoritățile române. Ulterior, acesta ar fi depozitat și transportat țigaretele într-o locație.

Prejudiciul creat este de 37.398 de lei, iar pentru recuperarea lui au fost dispuse măsuri asiguratorii.

Acum, dosarul în care este cercetat bărbatul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Se întâmplă pe străzile din Argeș! Tânăr de 25 de ani- prins drogat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: